Revista Municipal Ajuntament

EL BULEVARD DEL FERROCARRIL

Fa uns dies, veïns del barri ens van preguntar si sabíem per què eren les obres que estaven fent al C/Ferrocarril?

Vam traslladar la pregunta a l'Ajuntament via piulada de Twitter i vam obtenir una resposta que ens va deixar preocupats. Si no sabeu a què ens estem referint us en fem cinc cèntims: El tram de C/Ferrocarril que va entre els C/Prat i el C/Enric Borràs fa unes setmanes que està d’obres. S'està fent una jardinera, aproximadament d'uns 60 cms d'amplada, per plantar-hi heura i així tapar el mur de formigó.

Vam dir que aquesta jardinera podia provocar que es perdés amplitud a aquell tram de carrer i que l'objectiu final fos prohibir aparcar vehicles. No anàvem massa desencaminats, ja que a la mateixa resposta, ens diuen que es podrà seguir aparcant, però a l'altra banda del carrer.

Aquesta decisió implica, mirant l'espai de què es disposa ara i del que es disposarà després, reduir la xifra actual de poder aparcar uns 30 vehicles i que només puguin fer-ho 10 vehicles.

Possiblement, el “cervell municipal pensant” d'aquest disseny, vol fer estacionar tots els vehicles del barri a l'aparcament provisional compensatori de les actuacions a l'Avinguda Verge de Montserrat que, després d'un mes i escaig iniciades les obres dites, encara està inhabilitat i en construcció.